Leonidas Paaseitjes 2024

Ontdek onze 21 heerlijke Leonidas paaseitjes 2024

Groot en klein kijken vol spanning uit naar de paaseitjeszoektocht. Kies voor die geluksmomenten de lekkerste chocolade! Leonidas biedt een breed assortiment van 21 chocolade paaseitjes en schattige figuurtjes aan die alle lekkerbekken blij zullen maken.


Paaschocolade voor ieders smaak en in alle kleuren

Voor het paasfeest kies je bij Leonidas dit jaar uit maar liefst 21 verschillende chocolade paaseitjes, voor nog meer smulplezier! Er is voor ieder wat wils. Kinderen zullen de verpakking in allerlei kleurtjes geweldig vinden. Met deze heerlijke eitjes belooft het een bonte paaseierenzoektocht te worden.


En als kers op de taart introduceren we met trots onze nieuwe onweerstaanbare smaak: het chocolade trio paaseitje. Weg met het lastige kiezen, want onder het heerlijke melkchocoladejasje zit een zachte witte chocoladecrème, kleine schilfertjes pure chocolade en een krokant laagje pure chocolade. Proef ons nieuw eitje en maak dit paasfeest onvergetelijk met Leonidas !


Leonidas Paaseitjes 2024 NL