Leonidas Manon Speculoos

De nieuwe Manon Speculoos limited edition!

Het is feest bij Leonidas! Omdat de 3 limited editions van onze Manon – de Manon Ruby, de Manon Café serré en de Manon Caramel blond – zo’n succes waren, ontwikkelden onze Meester-Chocolatiers nu ook de Manon Speculoos. Een 4de exclusief Manon-recept om van te watertanden.


Geen betere manier om onze verjaardag te vieren dan met de limited edition van een 4de eerbetoon aan onze legendarische praline!


4 limited editons van de Manon!

Ons talentrijke Meester-Chocolatiers hebben hun creativiteit namelijk de vrije loop gelaten met de Manon Speculoos. Elke hap van deze creatie is een ware liefdesverklaring aan België! Maak je op voor een verrassende smaakervaring die je doet watertanden naar meer.

4 nieuwe Manons Leonidas limited edition


Leonidas, een familieverhaal!


Precies 110 jaar geleden legde Leonidas Kestekides de hand aan de eerste praline zoals we die vandaag kennen. Door de jaren heen drukten 4 generaties van de familie Kestekides hun stempel op de chocolade van Leonidas en toverden ze het familiemerk om tot een succesvolle internationale onderneming.


Wat ooit begon als 1 winkeltje met het beroemde guillotineraam – het verticale schuifraam waarachter de pralines op de vensterbank lagen – groeide uit tot een wereldmerk met meer dan 1300 winkels in 40 verschillende landen.


Wie kent er tegenwoordig niet de heerlijke creaties van Leonidas?