Leonidas einde schooljaar

10/10 Sluit het schooljaar af met heerlijke chocolade

Bedank je leerkrachten op de mooiste manier

Iedere leerkracht is zot van chocolade! Er is dus geen betere manier om hen gelukkig te maken dan met zalige Leonidas-pralinesmendiantsorangettes of kleurpotloden in melkchocolade.  Verras je leerkracht met één van onze mooie en originele geschenkverpakkingen. Hiermee zal je zeker indruk maken! 


Leuke geschenkverpakkingen voor het einde van het schooljaar

Verras je leerkracht met een mooi en origineel geschenkverpakking voor het einde van het jaar ! 


Een heerlijk cadeau om hen te bedanken

Een cadeau geven om het einde van het schooljaar te vieren en de leerkracht te bedanken is een echte traditie geworden. Het is een laatste moment van genegenheid tussen kinderen en hun leerkrachten, maar ook een geweldige kans voor de ouders om hen te bedanken.