Leonidas paaseitjes

Ontdek onze 20 heerlijke Paaseitjes (2023)

Pasen is … alle kleuren paaseitjes testen! Ontdek onze 20 kleuren en evenveel smaken. Smeuïge praliné, pistachecrème en pure chocolade. Gepofte rijst, tiramisu en frambozenganache. Pssst, er zitten 2 heerlijke nieuwkomers bij. We zijn benieuwd: met welke begin jij?


Zalig smullen met Pasen

Voor het paasfeest kies je bij Leonidas uit maar liefst 20 verschillende paaseitjes, voor nog meer smulplezier! Er is voor ieder wat wils. Kinderen zullen de verpakking in allerlei kleurtjes geweldig vinden. Met deze heerlijke eitjes belooft het een bonte paaseierenzoektocht te worden.

En als klap op de vuurpijl lanceert Leonidas 2 heerlijke nieuwe smaken:

– Een paaseitje van pure chocolade met knisperende praliné.
– Een paaseitje met kokosnootcrème in een jasje van melkchocolade.