Leonidas Valentijn

Vind jouw favoriete hartje !

Vlinders in de buik? Je wederhelft je liefde verklaren? Het was nog nooit zo makkelijk – en lekker – met de heerlijke creaties van Leonidas. Hét geschenk dat succes garandeert? Op valentijn moet je bij Leonidas zijn!


Fluister lieve woordjes

Op valentijn brengen onze chocoladehartjes alle geliefden in vervoering. Ze maken een mooie liefdesverklaring nog emotioneler. Bovendien zijn de hartjes verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren, tot grote vreugde van de liefhebbers van de lekkerste chocolade.

Ontdek ons gloednieuwe witte hartje met praliné. Dit hartje in witte chocolade gevuld met praliné zal zowel fijnproevers als liefhebbers van traditionele pralines weten te verleiden.


Verras je hartendief met heerlijke chocolade

Wat dacht je van een mooie doos pralines om je liefde te verklaren? Leonidas biedt je dit jaar een hele reeks nieuwe cadeauverpakkingen speciaal voor valentijn. Ontdek bijvoorbeeld de mooie pochette met hartvormig venstertje waardoor de Leonidas-chocoladehartjes zichtbaar zijn. Of kies voor een van onze andere vuurrode verpakkingen en vul ze met de favoriete lekkernijen van je geliefde.