Leonidas geschenken

Een feeërieke Kerst !

Ontdek ons kerstassortiment om tijdens de eindejaarsfeesten samen magische momenten te beleven.

Doe een magische kerst cadeau 

Kerst en chocolade zijn als twee handen op één buik. Kies een van onze geschenkdozen en vul die met onze chocolade van topkwaliteit. Of je nu gaat voor onze grote klassiekers of kiest voor ons speciale eindejaarsassortiment, met Leonidas maak je altijd iemand gelukkig!

Onze heerlijke kerstboompjes

Met hun verfijnde en heerlijke smaken zijn de kerstboompjes van Leonidas een lekkernij voor jong en oud. Geniet samen met familie of vrienden van deze verrukkelijke traktatie en laat je verleiden!

Wat zouden de eindejaarsfeesten zijn zonder onze kerstballetjes?

In afwachting van de grote dag voorziet Leonidas al allerlei lekkers. De traditionele kerstballetjes zijn uitgegroeid tot echte klassiekers en staan ook dit jaar weer op het menu, in zes verrukkelijke smaken.

Zo is er voor ieder wat wils!

Magische geschenkdozen, voor nog meer feestplezier

Omdat bij een feest ook feestelijke verpakkingen horen, vind je bij Leonidas tal van prachtige geschenkdozen in verschillende formaten. Laat ze vullen met het beste van wat Leonidas te bieden heeft, of je nu onze grootste klassiekers verkiest of ons speciale kerstassortiment.