Onweerstaanbare Herfstpralines

De herfstklassiekers zijn er weer!

Lekkerbekken, haal je hartje op, want je vindt in ons assortiment weer enkele tijdelijke herfstklassiekers terug. Zoals de onweerstaanbare walnoot, het herfstblaadje, onze Aubes d’hiver en mosaïques in limited editions.

Ga mee op paddenstoelenjacht!

Om het herfstseizoen goed te beginnen, verwelkomt Leonidas een nieuw lid in zijn paddenstoelenfamilie. Je smulde al van onze paddenstoelen gemaakt van witte en pure chocolade. Nu pluk je voortaan ook paddenstoelen in melkchocolade. Zalig bij je thee of je koffie! Met zijn combinatie van karamel, hazelnoten en melkchocolade heeft hij alles in huis om je nieuwe favoriet te worden.

Geniet van onze heerlijke Truffels!

Naast onze onweerstaanbare herfstchocolaatjes, kunt u genieten van onze heerlijke Truffels met ganache.